(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
CHUTNÉ DÁRKY pod stromeček

Potřebné ingredience
kokosový likér (recept dle Apetitu),
hrudky "BRADA" (viz mé recepty)
..... vše ve vánočním balení, abych rodině udělala radost!!!!
Postup přípravy
... nejvíc jsem se vyřádila na výzdobě, byl to krásnej relax!!!! Tvořila jsem mašličky, na vláknech pak visí kokosové skořápky a z korkového podtácku jsem vystřihla a napsala etiketku na likér. Tak jen pro inspiraci .... :-))) Přeji všem krásné vánoce!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Jasminka.B
(upraveno)
24. 12. 2007, 10:45
...jsou mi veeeeelice sympatičtí tvořiví a kreativní lidé ...jako Vy...krásné Vánoce Všem


nahlásit

ASliva
(upraveno)
25. 12. 2007, 10:04
@Jasminka.B
... díky!!!!
nahlásit

judunaja
(upraveno)
23. 12. 2007, 20:11
Připojuji se s prosbou o receptík
. Zuzana

nahlásit

ASliva
(upraveno)
24. 12. 2007, 10:18
@judunaja
.... tady je recept. Akorát se mi zdálo, že toho nebyl litr jak se uvádí. Již hotový likér jsem tedy znovu zahřála, přidala ještě 2 plechovky kokosového mléka, bílý rum a cukr dle chuti a bylo to do těch 2 láhví z Ikea úplně akorát. Jinak jsem nepoužila smetanu, ale ten kokosový krém - je to úplně stejná plechovka od Exotic jako to kokosové mléko (kupovala jsem v Hypernově - jedna plechovka vyjde kolem 40 korun). Ale likér je fakt dobrý, takový jemný ... Ingredience: 400 ml kokosového mléka 120 g strouhaného kokosu 100 g moučkového cukru 400 ml kokosového krému nebo smetany (pořídíte například v Delvitě) 70–150 ml bílého rumu -------------------------------------------------------------------------------- Doba přípravy: 15 Odležení: přes noc Počet porcí: cca 1litr Příprava jídla: Ve 400 ml kokosového mléka krátce povařte 120 g strouhaného kokosu. Po zchladnutí rozmixujte, přidejte 100 g moučkového cukru, 400 ml kokosového krému nebo smetany (pořídíte například v Delvitě) a 70–150 ml bílého rumu, podle toho, jak chcete likér silný. Nechte přes noc odležet. Likér protřete přes jemné sítko či cedník, abyste v něm neměli hrubší kousky kokosu. Pak už ho jenom přelijte do lahve. Uchovejte v chladu a před použitím protřepte.
nahlásit

pavlinice
(upraveno)
23. 12. 2007, 20:08



nahlásit

Filďa
(upraveno)
23. 12. 2007, 16:20
Moc hezké
také jsem dělala likér čokoládový,ale mám ho jen v obyč lahvích
takhle hezky lahve vyzdobené nemám
A mohla by jste sem písnout recept na ten kokosový likér,ten by mě zajímal,jak se dělá




nahlásit

Mončjatko
(upraveno)
23. 12. 2007, 16:13



nahlásit