Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

KUŘECÍ ŘÍZEČKY PEČENÉ V TROUBĚ BEZ TUKU podle mojí maminky, jiné už neděláme

0.0
KUŘECÍ ŘÍZEČKY PEČENÉ V TROUBĚ BEZ TUKU podle mojí maminky, jiné už neděláme

Potřebné ingredience

Na 1kg kuřecích prsíček potřebujeme: 2 lučiny, 1 lžička kari, půl kostky masoxu, 2 vejce, hladká mouka, strouhanka, 1 lžíce oleje

Postup přípravy

maso naklepat, osolit a opepřit, na talíři rozmícháme lučiny, kari, rozdrobíme masox, olej a vejce, důkladně promícháme, aby jsme neměli kousky, maso obalujeme nejdříve v hladké mouce, potom v lučinové směsi a nakonec ve strouhance, Plech vyložím pečícím papírem, můžeme ale nemusíme potřít troškou oleje, maso naskládáme vedle sebe a pečeme asi při 180stupnů podle potřeby, otočíme a ještě chvíli pečeme z druhé strany.
JSOU OPRAVDU LUXUSNÍ A JINÉ UŽ MÁ RODINA NECHCE. DOBROU CHUT

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

justyna123 16. 11. 2012, 10:37
Opravdu nevypadají moc chutně...my je děláme také v troubě,ale rozdrtím brambůrky-lépe pikantní příchuť a v tom obalím a peču na pečícím papíru, žádný tuk nepřidávám.Nejsou sice už tak dietní,ale když si spočítám kalorie,není to zase tak hrozné,místo lučiny,která tedy moc dietní není nakládám do jogurtu.Tohle alespoň podle fotografie bych si obědu nedala.Jíme přece i očima...
svetluskad 22. 3. 2012, 8:58
Bohuželse přidám že na pohled mě nezaujalo tudíš ani skoušet nebudu
ATOMKA 4. 2. 2012, 21:20
Každý si je může upéct podle své chuti, jen mi přišlo škoda, že to tu všichni kritizují aniž by to zkusili a přitom to byla opravdu dobrota.
ATOMKA 4. 2. 2012, 13:08
(Y) Dnes jsem recept zkoušela a nedá mi to, abych po té kritice, co je pod receptem nenapsala pochvalu. Řízky jsou opravdu moc dobré, jsou šťavnaté a nejsou mastné. Pekla jsem je v pekáčku, kam jsem dala navíc na dno trochu olivového oleje a v průběhu pečení jsem řízky pokladla kousíčky másla. Nebylo to asi už tolik dietní, jako v původním receptu, ale určitě budu tyto řízky dělat častěji než smaženou "klasiku". Byly opravdu moc dobré!!! :-p (Y)
bianco 4. 2. 2012, 17:15
@ATOMKA Děkuji Alice, jsou opravdu moc dobré. Akorát my je máme raději více pečené. Možná kdyby nebyla fotka, nejsou tady takové komentáře.
marz 2. 10. 2011, 12:10
*-) *-) *-) *-)to se moc nepovedlo (F)
teratyb 1. 10. 2011, 18:14
Me to teda take prijde divne :-( vypadaji suchy,spaleny,nestavnaty!!!!!!! (facky)
Kamis1 22. 9. 2011, 5:22
Vypadají jako spálené :-o +o( a proč přidáváte masox :-o?Samá sůl :-o :-S (N)
bianco 23. 9. 2011, 10:47
@Kamis1 je to chutnější s tou lučinou, zkuste a uvidíte sama, úplně jiná chut než klasika
NC-Jenifer 21. 9. 2011, 15:12
to si můžu dát rovnou uvařený prso ve vodě a k tomu strouhanku (N)
Marcela 1980 20. 9. 2011, 10:07
neni to nejak pricmoudle??? *-)
žabkagabka 20. 9. 2011, 9:38
Paní Lucko, vidím, že máte rádi řízečky skoro bez tuku jako my. Z trouby to je opravdu suchoň, to víme asi všichni :-S Pokud Vám můžu poradit a chcete si pochutnat na šťavnatých řízečkách, kupte si fritézu TEFAL s horkovzduchem. To je naprosto bezkonkurenční na takové vaření a pochutnáte si tak, jako my :-p (Y) (Y) (Y) Lze v tom dělat takřka cokoliv a s minimem tuku. Mějte se a pěkný den Gabi (hello)
bianco 21. 9. 2011, 10:33
@žabkagabka Děkuji za doporučení. Určitě se časem po něčem podívám. (Y)
giigiina 20. 9. 2011, 13:39
@žabkagabka my máme taky fritézu Tefal a můžu taky doporučit (Y) (Y) (Y)
evicela 19. 9. 2011, 11:08
,-) vypadá to jako přismahlá lepenka, štavnaté to asi nebude
bianco 20. 9. 2011, 8:14
@evicela šťavnaté nejsou, když se dělají v troubě nasucho, ale chuťově jsou dobré, spálené také ne, jen více opečené
janulka44 17. 9. 2011, 7:42
To na té fotce snad ani jedlé není.Úplně jsem se toho lekla a upřimně-jíst bych to teda nechtěla. (N) (N) (N)
bianco 17. 9. 2011, 13:37
@janulka44 fotka hodně zkresluje, tak strašně to nevypadalo...
mariecha 16. 9. 2011, 22:49
ALE NIJAK CHUTNĚ NEVYPADAJÍ
plamenek (upraveno) 16. 9. 2011, 22:03
Podle fotky jsou nějak spálené, jinak , ale do všeho dávat masox nebo bujon?Jen sůl a chemie.
bianco 16. 9. 2011, 19:57
@plamenek Dala jsem masox.
Zrušený účet 16. 9. 2011, 19:37
Já to vyzkouším (Y)
bianco 16. 9. 2011, 19:24
Jestli někoho foto odrazuje, tak se omlouvám. Ale my máme rádi spíše více opečené. Ne světlé.
retriever 16. 9. 2011, 14:53
co to je na tom talíři,proboha 8-|
janeckula 16. 9. 2011, 23:50
@retriever žižek, ne :-D :-D :-D
Michaela_ 19. 9. 2011, 11:00
@janeckula ,-)
ssonda 16. 9. 2011, 14:50
no mě taky moc luxsní nepřipadají :^)
luccess 16. 9. 2011, 14:52
@ssonda Jsem se v první chvíli lekla, co to na obrázku je. ,-)
Vanusak 16. 9. 2011, 14:48
2 lučiny myslíte ty malé kostky? A tyhle jsou asi trochu připeklé, ne? Jinak si myslím, že by nebyly tak tmavé. *-)
bianco 16. 9. 2011, 19:25
@Vanusak Ano ty dvě malé kostky.
kutilka2 16. 9. 2011, 13:56
Recept vypadá dobře ale to foto mě odrazuje.Omlouvám se počkám na další ohlasy a pak se uvidí. (pst)
Pami 16. 9. 2011, 14:01
@kutilka2 ,-) Mě to taky napadlo,ale recept mě zaujal. Paní zvolila ne zrovna dobré foto. (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie