Zobrazit přihlášovací formulář

Zavařeniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

CHILLI pasta

0.0
CHILLI pasta

Potřebné ingredience

půl kila čili papriček nebo feferónek , 2velké stroužky česneku , 1lžíce soli a decka oleje

Postup přípravy

Čili papričky si umeleme (já jsem si je i vyčistila od semínek) , smícháme se solí , rozmačkaným česnekem a olejem.Dáme do skleniček a cca 1/2 hoďky zasterilujeme. Pasta je výborná na dochucení třeba guláše.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kytka74 22. 9. 2011, 21:21
musí být feferonky čerstvé ??
Bylinka1 24. 9. 2011, 9:01
@kytka74 ...já to dělala z čerstvých.Já nemám pikantní jídla vůbec ráda,ale letos se nějak omylem urodily,tak co s něma...A manžel si gulášek rád přiostří,takže to jistě zužitkujeme (L)
kytka74 25. 9. 2011, 10:23
@Bylinka1 díky (F)
darinka30 20. 9. 2011, 18:16
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie