(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Hovězí závitek po Klatovsku
Potřebné ingredience
4 hovězí plátky ze zadního masa,sůl.pepř.plnotučná hořčice,olej,velká cibule,6 dcl vývaru(nebo z masoxu),5 dkg hl.mouky na zahuštění Náplň:olej,2 vejce,10 dkg uzeného bůčku,2 steril.okurky.
Postup přípravy
Nejdříve si připravíme náplň :na oleji-připravíme míchaná vajíčka ,do nich přidáme na kostičky nakrájené uzené maso a okurky.
Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme,potřeme hořčicí a pokladme náplní.
Plátky svineme a sepneme párátky.
Na tuku osmažíme cibuli,vložíme plátky-orestujeme,zalijeme vývarem a dusíme do měkka(dělám v papiňáku 40-45 min.),když je maso měkké ,závitky vyndám a do vydušené šťávy dám mouku-zaliju vývarem a povařím.Pak přidám závitky-dochutím solí a provařím společně.
PZ nejlépe chutnají s rýží.
Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme,potřeme hořčicí a pokladme náplní.
Plátky svineme a sepneme párátky.
Na tuku osmažíme cibuli,vložíme plátky-orestujeme,zalijeme vývarem a dusíme do měkka(dělám v papiňáku 40-45 min.),když je maso měkké ,závitky vyndám a do vydušené šťávy dám mouku-zaliju vývarem a povařím.Pak přidám závitky-dochutím solí a provařím společně.
PZ nejlépe chutnají s rýží.
připravené plátky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
25. 4. 2015, 13:15
Malkah
(upraveno)
25. 4. 2015, 10:58
Aleno, luxusní jsem antitalent na vaření, ale zvládla jsem to. Po dušení nebylo třeba omáčku ani dochucovat protože jsem to podlila vývarem z kostky. Už se na ně těším a doufám že chlap si taky pošmákně. Díky za skvělý recept
Ledura
(upraveno)
22. 2. 2012, 22:11
chalupnicka
(upraveno)
23. 2. 2012, 12:20
@Ledura
Díky Lenko