Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

veselá kráva

0.0
veselá kráva

Potřebné ingredience

Tmavé těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 250ml oleje, 2 celá vejce, 2 lžíce kakaa, 1 prášek do pečiva, 1 vanilkový cukr Světlé těsto: 2 tvaroh vanička, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový pudink, 2 žloutky

Postup přípravy

Milá děvčata, všechny věci promíchám, a nejdříve vliju tmavé a pak světlé těso. To světlé je více tekuté, takže se prolije. Opravdu postup jednoduchý, mám robota, tak se to točí samo. Nejsem profík, ale tato buchta je vynikající!!!!! Peču při teplotě 170stupňů a po dobu 40min

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

erika2 5. 11. 2011, 23:48
taky dělávám jen odliji tmavé těsto do hrnu a jak vleji tvaroh tak leji na to křížem krážem vypadá to lepší a druhou verzi dělám bez tvarohu udělám necelý litr mléka dva vanilkové pudinky samozřejmě osladím uvařím a misto tvarohu leji pudink děti milujou (L)
channah 8. 10. 2011, 17:27
chci jen upozornit, že toho oleje musí být buď 250ml nebo 0,25l - míra udaná v receptu je špatná (N)
cíchová 9. 10. 2011, 20:43
@channah děkuji za upozornění.. (C) (C)
Krtečková 2. 10. 2011, 10:48
opsáno a jdeme na to ,-) (Y)
cíchová 4. 10. 2011, 18:53
@Krtečková (H) (H)Jak to dopadlo (C) (C) (C)
jaženka 2. 10. 2011, 9:52
Včera jsem vyzkoušela a výborná (clamp) (clamp) Všem doporučuji! Snadná na přípravu, rychlá a chuťově výborná. Super recept (clamp) (clamp)
cíchová 3. 10. 2011, 19:17
@jaženka (child12) (child12)u nás už není...
Dludli 29. 9. 2011, 12:35
tak zkousim tuto buchtu ale vypadalo to celkem slibne jen nez jsme to nalila na plech, svetle testo mi vubec nekleslo, takze to pecu jako hnede a na nem nalite svetle, hnbede neni vubec videt. Zda se mi ze je toho zluteho moc? ALe vse jsme udelala podle navodu, kontrolovala jsem nekolikrat. No tak jsem zvedava
cíchová 29. 9. 2011, 18:23
@Dludli Zuzi, tak to může být tvarohem..někdy je více vodnatý a taky klesne později..jak to dopadlo??
Dludli 30. 9. 2011, 13:10
@cíchová jo presne kleslo to az behem peceni, spodek buchty byl trochu blaticko ale ja to miluju a plech uz je snedeny...je to fakt vyborna buchta

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie