Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kukuřično-špaldová bábovka

0.0
Kukuřično-špaldová bábovka

Potřebné ingredience

150g tuku Alsan Bio, 200 g rýžového sirupu, 250g bio tvarohu, 2 domácí vejce, 150 g kukuřičné mouky, 75 g špaldové hladké celozrnné mouky, 100 g bio rozinek, 30 g Bio maizeny, 20 g vinného kamene na kypření, Karob namísto kakaa

Postup přípravy

Sirup vyšleháme společně s tukem . Tuk musí mít pokojovou teplotu, jinak se Vám hmota srazí. Poté přidáme tvaroh, vejce. V jiné míse smícháme suché ingredience a ty potom pomalu vmícháme do hmoty. Lijeme do vymazané bábovkové formy.Pečeme na 170 cca 45 minut. Toto těsto není tak sladké jako když použijete sacharozu. Sypu ovesným mlékem. Dá se použít jako koláčové těsto.

Bábovka

Tuk alsan bio

Alsanbio složení

Ovesné mléko

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie