Zobrazit přihlášovací formulář

Kabelka Coco Chanel s postupem

0.0
Kabelka Coco Chanel s postupem

Potřebné ingredience

korpus marcipán krém

Postup přípravy

upečem korpus uděláme krém a marcipán.

upečeme korpus a zběžně ho poskládáme do požadovaného tvaru,já jsem ho pekla v kulaté formě a pak seřezala.

pak ho promažem a poupravíme dalším seříznutím

dotvarujeme punčovinou

a potom jen potáhneme marcipánem

jiný pohled

a je hotovo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

HHaannuullee 29. 10. 2011, 21:08
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
itulenka 30. 10. 2011, 9:49
@HHaannuullee děkuji Haničko

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie