Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Žirafa č.3 * s postupem

0.0
Žirafa č.3 * s postupem

Potřebné ingredience

2 pláty korpusu, nutela krém, mléčný marcipán, rybízový džemík

Postup přípravy

Žirafky mě dost baví, tak jsem nafotila postup, třeba to někomu pomůže :-)

upekla jsem 2 pláty korpusu (recept na mramoráček - jeden plát tmavý, druhý světlý - dělám celou dávku ze 6-ti vajec a rozdělím na plechu a peču oba najednou) a podle šablony vykrojím

celkem mám 4 kousky, slepím celé ale jen 3

z toho čtvrtého nalepím jen oválné tělíčko a kus hlavy

nechám pěkně vychladnou a pak nůžkama zaoblím

pak dotvaruju punčovinou - zbytky korpusu+trocha krému+trocha džemu (někdy i rum)

ještě pomažu zbytkem krému, čímž se pěkně zahladí nerovnosti :-) a dám opět do chladu

a tady už je hotovo :-)) ty "tykadýlka" jsou přichycena párátkama a současně to párátko drží i ouško

a ještě jedna fotečka s mojí Betynkou :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

herlíci 26. 11. 2010, 13:54
Paráda, že božská (clamp) (clamp)
carmila666 26. 11. 2010, 13:51
Dobry den,zirafka je nadherna,mohla bych se zeptata jakou potahovkou potahujete a jak dlouho musi byt dort v lednici?? aby stuhnul?? dekuji Carmila (clamp) (^)
chalupnicka 18. 11. 2010, 8:38
krásná (clamp) |:o)
darinka30 16. 11. 2010, 11:28
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Beruška46 16. 11. 2010, 6:18
pěkná žirafka (clamp) (clamp)
HANICKA4 15. 11. 2010, 21:56
nádhera (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Akve 15. 11. 2010, 21:07
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
fikuska 15. 11. 2010, 20:56
(clamp) (clamp) (clamp)krásná žirafka a bezva postup (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o)
kachnik26 15. 11. 2010, 20:28
Jedním slovem super (Y)
Marien77 15. 11. 2010, 18:17
Krásná žirafka, super postup (Y) (Y) (^) (clamp) (clamp) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie