Žirafa č.3 * s postupem

Potřebné ingredience
2 pláty korpusu, nutela krém, mléčný marcipán, rybízový džemík
Postup přípravy

upekla jsem 2 pláty korpusu (recept na mramoráček - jeden plát tmavý, druhý světlý - dělám celou dávku ze 6-ti vajec a rozdělím na plechu a peču oba najednou) a podle šablony vykrojím

celkem mám 4 kousky, slepím celé ale jen 3

z toho čtvrtého nalepím jen oválné tělíčko a kus hlavy

nechám pěkně vychladnou a pak nůžkama zaoblím

pak dotvaruju punčovinou - zbytky korpusu+trocha krému+trocha džemu (někdy i rum)

ještě pomažu zbytkem krému, čímž se pěkně zahladí nerovnosti :-) a dám opět do chladu

a tady už je hotovo :-)) ty "tykadýlka" jsou přichycena párátkama a současně to párátko drží i ouško

a ještě jedna fotečka s mojí Betynkou :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



















































