Zobrazit přihlášovací formulář

Šnek

0.0
Šnek

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, tvarohová šlehačka, punčovina, pravý marcipán

Postup přípravy

Telíčko vyřízlé z obdelníku, ulita i hlava jsou upečené v nerez miskách, dotvarované pak punčovinou.

váha cca 2,6kg

.

,

.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nobstice 19. 11. 2011, 23:21
Krásné téma (Y)
Katuš B. 20. 11. 2011, 10:31
@nobstice díky ,-) (F)
ssonda 19. 11. 2011, 20:58
(Y) (Y) (Y) (Y)krásný |:o) |:o)
Katuš B. 20. 11. 2011, 10:31
@ssonda děkuji (F) (F)
Česťa kuba 19. 11. 2011, 17:32
moc pěkný šneček (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Katuš B. 19. 11. 2011, 20:43
@Česťa kuba děkuji :-) (F) (F) (F)
HHaannuullee 19. 11. 2011, 14:22
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Katuš B. 19. 11. 2011, 20:42
@HHaannuullee (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie