Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Čokopodkova s pivoňkami, logo Adidas

0.0
Čokopodkova s pivoňkami, logo Adidas

Potřebné ingredience

podkova:ořechový korpus, meruňková marmeláda, pařížský krém těžký, krém alžírská káva, čokopoleva, kytičky white icing, ořechny na boky dortu logo: ořechový korpus, meruňková marmeláda, nutelový krém, white icing

Postup přípravy

Podkova je pro moji bábinku k narozeninám. Moc jsem se na pečení těšila, moc miluju krémové zdobení a samozřejmě svoji bábi která se dožívá tak požehnaného věku.
Pivoňky jsou podle Kikiny na dortošce, moc děkuji, nic moc mi nedržely i tvar dopadl jinak. Moje první drátkování lístků, nevěděla jsem jak na lístky pivoňky tak jsem dala listy růže.
Podložce je uprostřed podkovy umazaná od polevy, nemohla jsem se tam dostat a dortík byl jen na doma tak jsem to tak nechala.
Logo je pro syna kamarádky, chtěla jsem větší znak, nemám doma tiskárnu a bohužel jsem nenašla větší formát na předlohu tak jsem přidala na bok dortu alespoň zip aby dortík dostal trošku šmrnc.

pohled shora

detail kytky

logo

pohled shora

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nobstice 16. 1. 2012, 0:29
S tím zipem je to skvělá vychytávka, fakt má ten dort šmrnc. No a bábinku závidím (Y)
blanuse 16. 1. 2012, 10:30
@nobstice díky moc holky za milé komentáře (L)
Beruška46 15. 1. 2012, 21:14
Blani,moc pěkné dortíky (clamp)
(Gabriška) 15. 1. 2012, 19:54
(clamp) (clamp)Blani, pivonky máš perfektní (clamp) , podkova je moc hezká (clamp) (clamp)Veliká gratulace babičce k nádhernému věku (F) (D) I druhý (^) se ti povedl (Y) (Y) (Y) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie