Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

0.0
Ohnivá pánev čerta Šmajstrla

Potřebné ingredience

200g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 400g kuřecích řízků 200g klobásky 1 červená paprika 1 zelená paprika 1 plechovka červených fazolí v chilli omáčce 4 střední cibule 6 stroužků česneku 200 g žampionů nebo plechovka sterilovaných 50ml olivového oleje 2 chilli papričky /koření/ 1 pórek 100ml piva 1 kelímek strouhaného křenu sůl, mletý pepř

Postup přípravy

Maso pokrájíme na nudličky, klobásku na tenká
kolečka, žampiony oloupeme a pokrájíme na
kousky, papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na
proužky, česnek a cibuli nakrájíme na malé kostičky. Na rozpáleném oleji osmahneme klobásku a maso, vyjmeme na talíř, do výpeku
dáme nakrájenou cibuli a česnek , přidáme papriky, žampiony a restujeme tak 3 -5 minut. Pak zpět vložíme maso, na kousky nakrájené
chilli papričky nebo lžičku chilli koření, podlijeme mírně pivem a pár minut podusíme. Přidáme plechovku fazolí (dle potřeby i s trochou
nálevu ) a prohřejeme. Okořeníme dle chuti. Podáváme na pánvi ozdobené jemnými kolečky pórku a hustě posypané čerstvě
nastrouhaným křenem.
Přílohy: hranolky, americké brambory, pečivo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

smecarka 12. 3. 2012, 22:07
Simčo, moc děkuji za prima receptík! Přidala jsem ještě trochu anglické slaninky a vše pak zabalila do tortily a nechala na minutku zapéct a nemělo to chybu!! Takže ještě jednou (clamp) (clamp) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie