(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Domácí játrová paštika
Potřebné ingredience
300g vepřová játra, sádlo, provensálské koření - půlka lžičky, střední cibule, zelená jarní cibulka, citronová kůra - špetka, muškatový oříšek - na konec nože, mandle, mlété, sekané - 3 lžičky, brusinková marmeláda - 2 lžičky
Postup přípravy
Na sádle osmažíme cibuli a dáme na kostky nakrájená játra. Po usmažení dodáme mleté mandle provensálské koření, lžíci brusinkové marmelády, citronovou kůru, muškátový květ, sůl, koření dle chuti. Vše rozmixujeme ponorným mixerem, pokud je moc tuhé, přidáme sádlo. Do rozmixované směsi přidáme na drobno nakrájenou jarní cibulku a jen promícháme, možno dodat nasekané mandle. Vše hotovo za 20minut, je to mňamka :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé