Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Dušené fazolky na smetaně-DĚKUJI LENCE

0.0
Dušené fazolky na smetaně-DĚKUJI LENCE

Potřebné ingredience

Suroviny: 1 konzerva naložených fazolových lusků i s nálevem, 1 kelímek (250ml) smetany 12%, hladkou mouku podle potřeby, sůl, pepř, sladká paprika .JÁ JEŠTE UVAŘILA HOVEZÍ MASO

Postup přípravy

Postup
Uděláme si jíšku, přisypeme trochu sladké papriky, přidáme lusky i s nálevem(NEDALA NÁLEV ALE VÝVAR Z MASA), povaříme, přidáme sůl, trošku pepře a nakonec smetanu. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ajkammm 4. 3. 2012, 14:16
vyzkouším (Y)
LJENOCKA 4. 3. 2012, 11:53
(Y)tahle omáčka je moc dobrááááá,miluju omáčky (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie