(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Drůbeží játra s marinádou-DĚKUJI BIBINCE
Potřebné ingredience
Suroviny: 500 g drůbežích jater, 1 větší cibule, 2 lžíce ostrého dobrého kečupu, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička mleté papriky, 3 žloutky, 8 menších tmavých žampiónů, 1 zelená paprika, olivový olej, 1 lžíce solamylu,nebo instantní jíšky, pepř, sůl, 3 dcl vody.
Postup přípravy
Postup
Cibuli si nakrájíme na plátky, orestujeme na oleji, přidáme omytá, očištěná a překrájená játra a ještě na silnější plátky nakrájené žampióny, necháme orestovat.
Do misky si uděláme marinádu : smícháme sůl, pepř, kečup, sojovou omáčku, papriku, žloutky a promícháme. Marinádu pak přilijeme k játrům, promícháme a necháme dusit. Před koncem dušení přidáme papriku nakrájenou na kroužky, necháme ještě chvilku produsit, zalijeme solamylem rozmíchaným v trošce vody(nebo jíšku) a můžeme jít baštit.
Cibuli si nakrájíme na plátky, orestujeme na oleji, přidáme omytá, očištěná a překrájená játra a ještě na silnější plátky nakrájené žampióny, necháme orestovat.
Do misky si uděláme marinádu : smícháme sůl, pepř, kečup, sojovou omáčku, papriku, žloutky a promícháme. Marinádu pak přilijeme k játrům, promícháme a necháme dusit. Před koncem dušení přidáme papriku nakrájenou na kroužky, necháme ještě chvilku produsit, zalijeme solamylem rozmíchaným v trošce vody(nebo jíšku) a můžeme jít baštit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bedla7
(upraveno)
18. 5. 2020, 9:06