(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Langoše s nivou
Potřebné ingredience
na těsto:
1 kostku droždí NOLI 42 g
1 kg hladké mouky
3/4 l vody
1 polévkovou lžíci soli
1 kávovou lžičku cukru krupice
na pomazánkovou směs:
200 g plísňového sýra
česnek (dle chuti)
60 g másla
mléko (dle potřeby)
Postup přípravy
Všechny ingredience vymícháme v řídké těsto, které přikryjeme a v teple necháme 45 minut odpočinout. Z vykynutého těsta vykrájíme nožem jednotlivé díly, které vytaháme do tvaru langoše a necháme 40 minut vykynout. Poté smažíme po jedné straně ve větším množství vyhřátého oleje.
Ingredience na pomazánkovou směs vymícháme v hladkou hmotu, kterou hotové langoše poléváme.
Ingredience na pomazánkovou směs vymícháme v hladkou hmotu, kterou hotové langoše poléváme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
SyMa
(upraveno)
29. 1. 2008, 20:03
Dobrý večer, vy si těsto mrazíte No to je nápad A to tam mrsknete kus těsta a pak až rozmrazí, tak děláte langoše? Nebo už mrazíte placky? Sylvie.
Kobylka23
(upraveno)
29. 1. 2008, 20:51
@SyMa
ne,normalne testo a pak kdyz mam chut na langose,tak ho zase vytahnu z mrazaku a je to!
SyMa
(upraveno)
29. 1. 2008, 22:11
@Kobylka23
No to musím vyzkoušet
šutynka
(upraveno)
28. 1. 2008, 18:46
Mňááámm!! To by mě určitě chutnalo,jen co budu dělat langoše vyzkouším je s nivou.
Kobylka23
(upraveno)
28. 1. 2008, 19:44
@šutynka
Tak to přeji dobrou chut!!!Ja mam langosove testo v mrazaku,tak ho asi vytahnu a udelam si je z nivou