Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Vepřový guláš-děkuji rceepty.cz

0.0
Vepřový guláš-děkuji rceepty.cz

Potřebné ingredience

Ingredience Vepřová plec bez kosti 600 g, Rostlinný olej 3 lžíce, Cibule Střední 2 ks, Mletá paprika 3 lžička, Sůl, Pepř, Kmín , Česnek 1-2 stroužeky, Hladká mouka 1 lžíce, Majoránka

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.

Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

LuculeM 26. 6. 2012, 9:07
Vyadá moc hezky (Y) ta barva hmm, pecka! (Y)
hvezdamodra 31. 5. 2012, 4:50
vubec ne,dělá tu krásnou barvu :-) :-) :-)
taba 30. 5. 2012, 19:42
.. *-) nespálí se ta paprika,když se dává ještě před tím masem???
Hyzule 30. 5. 2012, 21:22
@taba já jsem taky nad tím přemýšlela.Mě totiž zhořkne a proto dávám až po zatáhnutí masa (L)
luccka 30. 5. 2012, 18:41
|:o) |:o) vypadá lákavě - krásná barvička (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie