(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Vepřový guláš-děkuji rceepty.cz

Potřebné ingredience
Ingredience Vepřová plec bez kosti 600 g, Rostlinný olej 3 lžíce, Cibule Střední 2 ks, Mletá paprika 3 lžička, Sůl, Pepř, Kmín , Česnek 1-2 stroužeky, Hladká mouka 1 lžíce, Majoránka
Postup přípravy
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl a kmín, podlijeme horkou vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké zaprášíme ho moukou, kterou necháme osmahnout. Přilijeme trochu vody, přidáme utřený česnek.
Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky.
Maso vyjmeme, omáčku rozšleháme. Opět přidáme maso a dusíme doměkka. Uvařený guláš dochutíme majoránkou a podáváme s houskovými knedlíky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
LuculeM
(upraveno)
26. 6. 2012, 9:07
Vyadá moc hezky
ta barva hmm, pecka!


nahlásit

hvezdamodra
(upraveno)
31. 5. 2012, 4:50
vubec ne,dělá tu krásnou barvu



nahlásit

taba
(upraveno)
30. 5. 2012, 19:42
..
nespálí se ta paprika,když se dává ještě před tím masem???

nahlásit

Hyzule
(upraveno)
30. 5. 2012, 21:22
@taba
já jsem taky nad tím přemýšlela.Mě totiž zhořkne a proto dávám až po zatáhnutí masa

nahlásit

luccka
(upraveno)
30. 5. 2012, 18:41



nahlásit