(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Perník s tvarohem a jogurtem - spíš jako zákusek, pikantní , dobrý
Potřebné ingredience
3 hrnky pohohr. mouky, 1 hrnek curk krupice, 66 g hořké čokolády nebo na vaření, 2 hrnky mléka , 1 hrnek oleje, 1 prdopeč, 3 lžíčky perník. koření, 2 vejce, 3 lžíce medu krém : Na dva díly tvarohu jeden díl bílý jogur holandia (měla jsem skoro vykapaný, je to tak lepší), vanilk. cukr dle chuti, kousíčky ovoce (dala jsem citron a meruňky), ale jen na zdobení
Postup přípravy
Recept podobný jsem našla zde, jen jsem si upravila.
Všechny přísady rozšlehat šlehačem (čokoládu nastouhat nahrubo na struhadle), dát upéct (na 175 až budou lézt okraje od plechu ...) upečené ještě teplé pomazat pomazánkou (tou nejlevnější z Kauflandu) Stila dolce, nebo i jinou marmoškou, spíše pikantnější, nakrájet na kousky a na každý kousek trochu krému a čerstvé ovoce, kousíčky.
Všechny přísady rozšlehat šlehačem (čokoládu nastouhat nahrubo na struhadle), dát upéct (na 175 až budou lézt okraje od plechu ...) upečené ještě teplé pomazat pomazánkou (tou nejlevnější z Kauflandu) Stila dolce, nebo i jinou marmoškou, spíše pikantnější, nakrájet na kousky a na každý kousek trochu krému a čerstvé ovoce, kousíčky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé