Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

ŽAMPIONY MA MÁSLE- PŘÍLOHA K MASU,NA PIZZU, DO ZAPEČENÝCH DOBROT, CHUŤOVKA !!!!

0.0
ŽAMPIONY MA MÁSLE- PŘÍLOHA K  MASU,NA PIZZU, DO ZAPEČENÝCH DOBROT, CHUŤOVKA !!!!

Potřebné ingredience

žampiony, sůl, pepř, kousek másla

Postup přípravy

žampiny očistíme, nakrajíme na tenké plátky, vložíme do kastrůlkus rozpuštěným koskem másla,osolit, trošku pepře, zakrýt pokličkou-NEPODLÉVAT žampiony pustí šťávu,po chvilce dušení je hotovo, soli se nebojde, chce to dost osolit.
Já je dávám jako oblohu k biftekům, do zapékaných pokrmů, na tousty, JSOU VÝTEČNÉ, DOPORUČUJI. POKUD PUSTÍ ŠŤÁVU, TU NEVYLÉVEJTE, PŘIDEJTE JI DO MASOVÝCH POKRMŮ, DODÁ BEZVADNOU CHUŤ

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nadys 16. 4. 2016, 13:45
taky dělám takto (F)
ilaila 16. 4. 2016, 13:09
Vynikající (Y), rychlé a skvělé. Děkuji za výborný nápad |:o)
Bera1 6. 11. 2009, 9:22
Mám dotaz dá se to skladovat delší dobu?
Iguana 14. 7. 2009, 21:18
Tohle také dělám, jen přidávám ještě drcený kmín (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie