Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Panenka Barbie jako princezna

0.0
Panenka Barbie jako princezna

Potřebné ingredience

Těsto: 10 vajec 250 g cukru krupice 300 g polohrubé mouky trochu hrubé mouky 1 1/2 prášku do pečiva 10 lžic oleje Krém: karamelizované Salko vyšlehané s 1 máslem Na potažení marcipán a mléčná hmota

Postup přípravy

Vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme olej, mouku s práškem do pečiva a na konec sníh z bílků. Pekla jsem ve formě na bábovku a část ještě v malé nerez mističce, obě formy samozřejmě vymazané a vysypané. Lépe je péct den dopředu, těsto se pak nedrobí a nepraská. Prostředek "kopečku" jsem vykrojila sklenicí. Bábovku jsem prokrojila na třikrát, "kopeček" dvakrát. Krásně to na sebe pasovalo, nemusela jsem ani okrajovat. Promazávala jsem karamelovým krémem a rybízovou marmeládou. Panenku jsem zabalila do folie a dala do středu. Krémem jsem potřela celou "sukni", dala do lednice na půl dne ztuhnout a pak jsem potahovala marcipánem, mléčnou hmotou a zdobila cukrářskými perličkami. Marcipán jsem obarvila červeným potravinářským barvivem a doladila troškou hořkého kakaa, aby červená tolik nezářila. Bílou mléčnou hmotu jsem koupila.

...

...

...

Forma na bábovku a nerez miska.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

SSSimi 22. 9. 2012, 15:49
:-D (child2) (drink) (flower) (hello) (noc) (jazyk) (radost) (radost) (noc) (radost) (noc) (dest) (zima) (snehulak) (plaz) (destnik) (podzim) (jablka) (svatba) (sampus) (child5) (child6) (child4) (child3) (child1) (wash) (mp) (&) (@) (Z) (svatba) (noc) (svatba) (noc) (svatba) (svatba) (noc) (svatba) (noc)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie