Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Šmoulí chaloupka s burizonů

0.0
Šmoulí chaloupka s burizonů

Potřebné ingredience

Čisté burizony a marshmalow bonbony, použila jsem ty od Jojo...

Postup přípravy

Nechala jsem se inspirovat pořadem "báječné dorty" kde používali takouvou hmotu z cereálií a těch bonbonu, já to jen obměnila za burizony a jojo bonbony, řekla bych, že to určitě půjde i z jiných gumových bonbonu.
Vzala jsem si misku a pár bonbonu rozehřála v mikrovlnce, pak jsem do té misky nasypala burizony, tak na 6 kusů bonbonu padla asi polovina sáčku a hňácala, ze začátku je to trochu lepkavé,ale jak se to více zapracovává, už to tolik nelepí. Jak je hmota vypracována, tak můžete modelovat a pak jen nechat uschnout. Já to pak natřela krémem,abych vyrovnala povrch a potáhla wi,ale wi se mi roztíkal, tak to příště natřu čokoládou :o)

Tady je ten dortík....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

liba1963 21. 6. 2012, 22:01
:-o :-oNo,Soni,já žasnu!!!!!!Zrovna dnes jsme si o této hmotě tady s jednou dortařinkou psaly,že u nás není k dostání a ty se s ní tady vytasíš,jakoby nic!!!!!No,musím říct,že je to opravdu super věc a já ti mooooooooc děkuji,že ses o ni s námi podělila.Spoustě děvčat jsi pomohla (wash).Jen mi prosím tě řekni,kde jsi na tom receptu byla???? Ještě jednou děkuji,je to super!!!!!!!!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
Sonča 21. 6. 2012, 22:34
@liba1963 Libuško děkuji ,-) no koukala jsem na "báječné dorty" a tak nějak mě to napadlo s těmi burizonama a zkusila jsem to a tak to dopadlo, hihi ,-)
gabisv 21. 6. 2012, 18:16
(Y) (Y) (Y) moc hezký - báječné dorty jsem taky sledovala ,ale neviděla jsem všechny díly :-S nevíte jestli se dá tento seriál někde stáhnout? prosím *-)
Sonča 21. 6. 2012, 18:40
@gabisv Stáhnout nevím,ale podívat se zkuste tady http://videa.seznam.cz/?q=b%C3%A1je%C4%8Dn%C3%A9%20dorty&fulltext
marcelau 21. 6. 2012, 17:54
(clamp) (clamp) (clamp) (^) (clamp) (clamp) (clamp)
Sonča 21. 6. 2012, 18:42
@marcelau (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie