Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

Jak se mi povedl medovník

0.0
Jak se mi povedl medovník

Potřebné ingredience

Receptík podle paní Ivety A. ID 43894

Postup přípravy

Těsto nebyl problém, horší už to bylo u vyvalování placek, to jsem nadávala, že už nikdy tohle péct nebudu! Ale pak mě napadlo dát těsto do mikrovlnky a bylo to v pohodě, vyvalovalo se mi mnohem líp. Upečené placky jsem pomazala kávou + medovina, do krému jsem dala mandlový pudink, Salko jsem měla v ledničce uvařené od vánoc, máslo nakonec nebylo třeba, takže to bylo i docela rychle hotový!!! :-)) A taky to rychle mizí, šílená dobrota a určitě upeču někdy zase, tentokrát to doslal mužíček k narozeninám! :-))) Díky za receptík!!

Některé placky jsem nechala v troubě déle, než se patřilo, ale na chuti to nic nezkazilo!!!! :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

drew007 4. 2. 2008, 20:56
Jééé,ten je krásnej,dělám taky podobný (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
krabička 4. 2. 2008, 9:11
je opravdu moc krásný,taky všichni rádi mlsáme ,ale nic takového neumím,proto závidím (clamp) (clamp) (clamp) (^
wWendy 3. 2. 2008, 23:32
paní Ivetko vypadá kráááááásně (Y) (clamp)koukněte jak dělám já...nemáte s těstem vůbec žádné problémy a vše jde hladceeeeeee až dokonce,tedy já neměla nikdy ádný problém a mám receptík ještě podle sebe upravený,tak když budete chtít koukněte a budu ráda za komentář (L) (L) http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=12522&user=57727 mějte se krásně a dobrou noc s pozdravem Nikol (F) (L)
Kyzluska 4. 2. 2008, 21:22
@wWendy Děkuji, děkuji...........co by člověk pro mlsnou pusu nevyzkoušel! :-) Někdy příště zkusím ten Váš medovníček......asi až na velikonoce, teď je na řadě tiramisu (mám si ho udělat k narozeninám) ;-). Mějte se krásně. (D) Iveta

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie