(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Přesnídávka
Potřebné ingredience
2 kg jablek,2l vody,2 vanilkové pudinky,1/2kg cukru krystal
Postup přípravy
Jablka oloupeme,nakrájíme na menší kousky,přidáme cukr krystal a rozvaříme.Behem vaření mícháme,aby se to nepřichytlo.Trochu prochladlé rozmixijeme třeba tyčovým mixérem,dáme znovu na plotnu,přidáme necelé 2l vody a ve zbytku vody rozpustíme 2 pudinky,které také přilijeme do budoucí přesnídávky.Povaříme cca 5 minut.Poté plníme do čistých,uzavíratelných sklenic.Otočíme dnem vzhůru,aby se chytlo víčko.Po vychladnutí otočíme zpět dnem dolů a můžeme uložit so špajzu,či sklepa.Kdo chce,může skleničky zavařit.Přesnídávka je také dobrá z broskví....mmm ,-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Karkulka_69
(upraveno)
27. 9. 2013, 8:36
Dekuju za TIP... udelano, snad bude i chutnat . Marketa
minonci
(upraveno)
15. 9. 2012, 22:39
Chci udělat přesnídávku z jablek máme jich hodně Jak dlouho přesnidávka vydrží? Děkuji Rena
Ronda8
(upraveno)
4. 8. 2012, 21:25
Ahoj, právě tady hledám recept na přesnídávku z broskví, které se nám letos hodně urodili. Musím přidávat tolika cukru? Mám to pro půlročního cvrčka.Broskve jsou dost sladké sami o sobě. Jinak bezva recept. Díky Jitka V.