Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Rajčatová polévka s bazalkou a skořicí

0.0
Rajčatová polévka s bazalkou a skořicí

Potřebné ingredience

500g rajčat, 1 vetší brambora, sůl, pepř, čerstvá bazalka, mletá skořice, citrónová šťáva, máslo, 1/2 zeleninového bio bujónu, těstovinová rýže

Postup přípravy

Na másle orestujeme kousky rajčat, přidáme nakrájenou bramboru, osolíme, opepříme, přidáme bujón a tuhý stonek z bazalky (bez lístků). Vaříme do změknutí brambor. Poté rozmixujeme ponorným mixérem (můžeme přecedit), dochutíme citrónem a skořicí. Přidáme zvlášť uvařenou těstovinovou rýži a nasekané lístky bazalky.

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Murr2 27. 8. 2012, 18:27
tak to vypadá skvěle |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie