Zobrazit přihlášovací formulář

Rajčatová polévka s pohankou

0.0
Rajčatová polévka s pohankou

Potřebné ingredience

1 plechovka krájeným rajčat (400g), asi 100g passaty, stroužek česneku, kousek celeru, 1 mrkev, olej, 200g bílého vína, 750g vývaru, sůl, pepř, petrželka, miska vařené pohanky, ev. cukr

Postup přípravy

Na oleji orestujeme kousky mrkve a celeru, po chvíli přidáme i plátky česneku. Přilijeme víno, necháme vyvařit. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme, přiklopíme a vaříme do změknutí zeleniny. Nakonec vmícháme vařenou pohanku a petrželku. Popřípadě dochutíme cukrem.

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie