(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rajčatová polévka s bazalkou a skořicí
Potřebné ingredience
500g rajčat, 1 vetší brambora, sůl, pepř, čerstvá bazalka, mletá skořice, citrónová šťáva, máslo, 1/2 zeleninového bio bujónu, těstovinová rýže
Postup přípravy
Na másle orestujeme kousky rajčat, přidáme nakrájenou bramboru, osolíme, opepříme, přidáme bujón a tuhý stonek z bazalky (bez lístků). Vaříme do změknutí brambor. Poté rozmixujeme ponorným mixérem (můžeme přecedit), dochutíme citrónem a skořicí. Přidáme zvlášť uvařenou těstovinovou rýži a nasekané lístky bazalky.
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Murr2
(upraveno)
27. 8. 2012, 18:27
tak to vypadá skvěle