(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
VEPŘOVÉ MASO V KOŘENĚNÉM OBALU (nejen TUPPERWARE)

Potřebné ingredience
Vepřové maso (panenka, váleček), lžíce olivového oleje, provensálské koření, sůl, cibule, paprika, 2 rajčata, lžíce rajčatového protlaku, 3 lžíce smetany na vaření (Rama),
Postup přípravy
Vepřové maso omyjeme, osušíme, potřeme olivovým olejem. Obalíme v provensálském koření a vložíme do Ultra+ spolu s nadrobno nakrájenou paprikou, rajčaty na kostičky a na půl kolečka nakrájenou cibulí a lehce osolíme. Dáme do trouby přikryté péct. Asi po půl hodině maso vyjmeme zeleninu a vypečenou šťávu promícháme s rajským protlakem a smetanou vložíme zpět maso a odkryté ještě asi 5 minut pečeme. Podáváme s rýží. My jsme si moc pochutnali, tak i Vám dobrou chuť.
(Recept jsem našla v Miminku, jen jsem ho lehce upravila)
(Recept jsem našla v Miminku, jen jsem ho lehce upravila)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé