(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
ZELNÁ POMAZÁNKA OD KAMARÁDA
Potřebné ingredience
1 sklenice kysaného zelí (0,7l), 5 natvrdo uvařených vajíček, 3 kostky měkkého sýru (např. Apettita), 2 ks středně velké cibule, 300 g šunky nebo měkkého salámu (např. Junior), 250 ml tatarské omáčky
Postup přípravy
Z uvařených vajíček vyjmeme žloutky, které rozmačkáme s měkkým sýrem do pasty a vmícháme tatarskou omáčku, důkladně promícháme a potom přidáme jemně nasekanou cibulu, na drobné nudličky nebo kostičky pokrájený salám, jemně nasekaný bílek, okapané zelí jemně pokrájíme -> vše důkladně promícháme, dle chuti případně osolíme.
Je vhodné nechat pomazánku přes noc uležet v uzavřené nádobě v ledničce(pokud konzumujeme hned cibule je velmi aromatická, druhý dne je sotva znatelná).
Mažeme na plátky veky nebo na kolečka rohlíku (jednohubky) - zelná pomazánková směs vypadá velmi dobře, není třeba již ničím zdobit.
Je vhodné nechat pomazánku přes noc uležet v uzavřené nádobě v ledničce(pokud konzumujeme hned cibule je velmi aromatická, druhý dne je sotva znatelná).
Mažeme na plátky veky nebo na kolečka rohlíku (jednohubky) - zelná pomazánková směs vypadá velmi dobře, není třeba již ničím zdobit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
aknalb6677
(upraveno)
2. 10. 2012, 9:54
Dada34
(upraveno)
30. 9. 2012, 18:36