Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Italský pudink Pannacotta

0.0
Italský pudink Pannacotta

Potřebné ingredience

1/4 litru vody na změkčení želatiny 2 a 1/2 lžičky práškové želatiny 1 a 1/4 hrnku smetany ke šlehání 1/2 šálku cukru krupice 300ml bílého smetanového jogurtu lžička vanilkového cukru 2 lžičky citronového aroma, šťáva z 1 citronu

Postup přípravy

Želatinu namočíme do vody. Smetanu vlijeme do kastrůlku na sporáku,
přisypeme cukr a za stálého míchání necháme rozpustit. Přilijeme
rozpuštěnou želatinu, promícháme, stáhneme z ohně a vmícháme jogurt,
vanilkový cukr, citronovou šťávu a citronové aroma. Na stěny formiček
vymastíme máslem, vlijeme smetanovou hmotu a v chladu ji necháme
ztuhnout, nejlépe přes noc.

Před vyklopením formičky na chvilinku ponoříme do horké vody, pudink
opatrně odlepímee od stěn. Pomalu překlopíme na talířek.

Je opravdu jednoduchý!
Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie