(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
BRAMBORÁK S HERMELÍNEM - FAMOZNÍ !!!!
Potřebné ingredience
1kg Brambor ,
salám ( klidně Junior, nebo u nás oblíbený točený kuřecí zauzený),
3 cibule,
česnek ( já dávám celou hlavičku),
sůl, majoránka,
hermelíny,
2 vajíčka,
hladká mouka,
sádlo na smažení,
zeleninu dle chuti jako přílohu
Postup přípravy
Brambory + cibuli nastrouhám v robotu ( nebo na struhadle ), přidám utřený česnek, sůl, majoránku, vajíčka a hl. mouku a vše promíchám. Potom do toho přidám na kostičky nakrájený salám a znovu promíchám. Tuto směs osmahnu na pánvičce, nejdříve z jedné strany a jakmile to otočím na druhou stranu, , tak na bramborák položím hermelín, který jsem rozkrojila podélně nakulaté polonivy a dále potom ještě na polovinu, tudíž vám z jednoho hermelínu vzniknou 4 díly...a 2 díly položíme na jednu polovinu bramboráku. jakmile je osmahnutý i z té druhé strany, tak ho ještě nevyndáme, ale přepůlíme napůl a nechám tak 1/2 minutky hermelín uprostřed přeloženého bramboráku pěkně roztopit.
Potom položíme na talíř a obložíme zeleninovou přílohou.
MILUJE TO CELÁ RODINA!!!
Potom položíme na talíř a obložíme zeleninovou přílohou.
MILUJE TO CELÁ RODINA!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé