(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Houbový hahelník

Potřebné ingredience
300g jáhel, hrst sušených hub (300g čerstvých), 4 rohlíky (já dal 3 vícezrnné kaiserky), 1/4 l mléka 2 vejce, pepř, kmín, zázvor, majoránka, česnek, sůl.
Postup přípravy
Jáhly uvaříme do měkka ve vodě v poměru 1:2,5, sušené houby namočíme do vlažné vody, rohlíky nakrájet a namočit do mléka. Uvařené jáhly, vymačkané houby a rohlíky promícháme, přidáme vejce a okořeníme.
Směs dáme do vymazané zapékací mísy, povrch urovnáme a pečeme při teplotě 200stupňů 45-60 minut.
Při podávání můžeme posypat sýrem. Dá se jíst i za studena.
Směs dáme do vymazané zapékací mísy, povrch urovnáme a pečeme při teplotě 200stupňů 45-60 minut.
Při podávání můžeme posypat sýrem. Dá se jíst i za studena.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé