Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí medicína

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Odvodnění

0.0
Odvodnění

Potřebné ingredience

Existuje nějaký bylinný čaj,který odvodňuje? Za celý den nevipiji ani 2litry a mám hodně usazené vody v těle.:-(

Postup přípravy

Existuje nějaký bylinný čaj,který odvodňuje? Za celý den nevipiji ani 2litry a mám hodně usazené vody v těle.:-(

DĚKUJI ZA PORADU

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lenpod 5. 9. 2011, 13:32
Tělo se dle různých autorů zavodňuje, jíme-li pouze kyselinotvorné potraviny (cukr, bílá mouka, maso, pasterizované mléko, smažené...) a málo zásadotvorné (čerstvé ovoce, zelenina,...). Tím se z těla nemohou vyloučit škodliviny a tělo si je na obranu balí do tuku a zavodňuje. Naopak pak z organismu vybírá potřebný vápník, draslík a jiné látky k zajištění pH rovnováhy těla. Zkuste se podívat na nějaké stránky o překyselení organismu, zvýšit objem tekutin (čerstvá voda, bylinkové čaje, čerstvé ovocné a zeleninové šťávy, polévky) a myslím, že nebudete muset hledat nic na odvodnění, při nízkém příjmu. Jinak odvodňuje spousta bylinek, dokonce i minerálky jsou močopudné :brambory, brčál barvínek, brutnák, bříza, celer, CELÍK ZLATOBÝL, černucha setá, černý bez květ, černý rybíz, KOPŘIVA ..................nebo zakoupit přímo ledvinový čaj. Také uroterapie MUDr. Partykové léčí autonomně organismus.
KLASALENA 5. 9. 2011, 12:05
Na odvodnenia je dobre pit caj z plavuna.Podporuje to mocenie . Rano a vecer 1 salka tohoto caju.
Hubková 18. 6. 2008, 20:37
(C) (C) (C) (C) (C)čaj PU_ERH prodávají ho v LIDLU úžasné a hubne se po něm Růženka (drink) (drink) (drink) (drink) (drink)
florka 6. 4. 2008, 20:49
Terezko, jak jste přišla na to, že máte hodně vody v těle? já toho taky přes den moc nevypiji-někdy ani toho půl litru někdy to prostě nejde a už jsem z toho nešťastná. taky nevím co mám dělat...kdyby jste na něco přišla djte mi vědět-budu moc vděčná (L)
Lidka42 6. 3. 2008, 15:14
Vůbec nic nezkazíte, když si jednou denně dáte např. kopřivový. Já si ho vařím do půllitráku společně s mátovým. Denně se nalívám různými čaji, v práci vařím do litrové konvice a snažím se do sebe opravdu ty 2-3 litry denně dostat.Už jsem si zvykla a jde to. Nejvíce se mi osvědčilo před každým jídlem vypít sklenici čisté vody,zažene to vlčí hlad a pitný režim je splněn. Taky je na odvodnění dobrý urologický čaj, občas neuškodí, pročistí.
Jana V. 20. 2. 2008, 8:27
o čaji nevím, ale snažte se opravdu pít. Nejlépe čistou pramenitou vodu klidně z kohoutku. Já jeden čas vypila 0,5 litru denně, teď piji tak 2 litry a cítím se líp, zhubla jsem. :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie