Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Maďarská specialita

0.0
Maďarská specialita

Potřebné ingredience

Květák, hl. mouka, sůl, máslo, strouhanka, maďarská klobása a cibule

Postup přípravy

Květák uvaříme ve slané vodě, uvařený necháme na sítu odkapat. Květák vložíme do vymaštěného pekáčku, já jsem vymazala sádlem, zalijeme omačkou, kterou jsme připravili z másla, mouky a květákového vývaru, květák zalijeme tak, aby byl celý zakryt. Přidáme klobásku a na jemno nakrájenou cibuli. Povrch posypeme strouhankou opraženou na másle a strouhaným sýrem. Pečeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie