Zobrazit přihlášovací formulář

Inzerát, který se pokoušíte rezervovat nebyl nalezen.

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 23 návštěvníků)

Arabelčiny řezy PIŇA COLADA

0.0
Arabelčiny řezy PIŇA COLADA

Potřebné ingredience

1hrnek moučkového cukru2hrnky polohrubé mouky1/2 hrnku olejevanilkový cukr2 vejceprdopeč1hrnek mléka1/2 plechovky ananasukokossmetana ke šlehání

Postup přípravy

Nejdřív smícháme cukry s vejci, pak přidáme polohrubou mouku s prdopečem, olej, mléko a nakonec nadrobno nakrájený ananas Těsto vylejeme na vymazaný vysypaný plech, posypeme strouhaným kokosem a pečeme ve vyhřáté troubě na 160 stupňů dozlatova. Kokos se nesmí připálit, jinak zhořkne.
Po upečení řezy ihned polejeme smetanou ke šlehání a necháme vychladit.
P.S. je to obdoba řezů rafaello, ale navíc s ananasem.

těsto před upečením

těsto po upečení

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jajina11 19. 5. 2011, 12:27
VELKÁ SENZACE!!!!!!!!!!! (Y) (Y)
arabelka 20. 5. 2011, 18:38
@jajina11 Jarmilo, moc děkuji za připomenutí tohoto receptu.Zrovna uvažuju, co bych upekla na víkend.A tento recept jsem nedělala dobrého půl roku. (L)
andreakrejcik 27. 2. 2010, 15:00
Včera jsem pekla a jsou moc dobré (Y)
arabelka 27. 2. 2010, 15:14
@andreakrejcik díky (L) jsem ráda, že chutnají...já na ně už zapomněla, dělala jsem je dávno :^)....musím to napravit (Y)
MirkaDe 28. 7. 2008, 20:20
Tak jsem dopekla, dávám velkou jedničku. Úúúúúúúžasná dobrota. (Y)
arabelka 2. 8. 2008, 8:55
@MirkaDe děkuju (L)
macek33 28. 7. 2008, 18:04
(clamp)Prima buchtička u nás slavila úspěch (zajic)díky (hello)
arabelka 2. 8. 2008, 8:55
@macek33 děkuju (L)
zuzankafi 5. 4. 2008, 21:43
Recept vypadá super, chci ho zkusit. Jen mám takový dotaz - tu smetanu mám nalít jen tak, nebo nejdřív ušlehat? :^) Díky Zuzka
arabelka 6. 4. 2008, 18:14
@zuzankafi Dobrý den Zuzi, smetana se nešlehá, nalívá se na buchtu jen tak, aby byla vláčná. :-)
Ketty12 14. 3. 2008, 13:53
opravuji chybu, má tam být psáno šlehačka, děkuji, :-D |:o) |:o) pa Zdena. (Y)
arabelka 15. 3. 2008, 15:19
@Ketty12 Dobrý den, tak abych řekla pravdu lepší jsou 2 šlehačky. s POZDRAVEM (L)
Ketty12 14. 3. 2008, 13:51
(F) Petro mám dotaz stačí jedna šlekačka a nebo musí být dvě, |:o) většinou slýchávám že 1 je málo, |:o) |:o) přeji hezký den (F) (F) (Y)
vickina 28. 2. 2008, 11:47
Ty jsou super (Y) (Y) (Y)včera jsem je vyrobila na dnešní dámskou slezinu a mám obavy, jestli tam vůbec něco doručím ;-) ;-) ještě že jde přítel od zubaře a nemůže jíst :-D :-D jinak bych to neuhájila - DOPORUČUJU VYZKOUŠET, moc osvěžující, díky!!! (L) (L)
arabelka 28. 2. 2008, 19:03
@vickina já taky děkuju (flower)
IrcaBeck 27. 2. 2008, 19:29
No tak to vypadá super. Peču jí bez ananasu...super obměna (clamp)
arabelka 27. 2. 2008, 19:33
@IrcaBeck děkuju (F)
maarci.k 27. 2. 2008, 12:41
(Y) (Y) (Y) rychlá buchta a navíc vynikající (Y) (Y) (Y) nemá chybu (clamp) (clamp)
arabelka 27. 2. 2008, 18:54
@maarci.k děkuju, ráda obmněňuju starší recepty
koubeska 26. 2. 2008, 23:05
(Y) (Y) (Y) přinesla ji známá (bez ananasu) - fakt je výborná. Zatím jsem z ní nevymámila recept, takže moc díky za uveřejnění (L), o víkendu peču, už se těším (jidlo). Je fakt výborná, vláčná (šlehačka dělá svoje) a ten kokos (jidlo) (jidlo) (jidlo) Jarča
arabelka 27. 2. 2008, 18:55
@koubeska tak zkuste podle tohoto receptu klidně i bez ananasu. Jë také výborná.Šlehačka opravdu dělá svoje. :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie