(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Zelí na pivě
Potřebné ingredience
hlávku zelí, kousek vepřového, kousek klobásky, kousek uzeného, cibuli, pepř, sůl, sojovku, kečup, hořčici, pivo
Postup přípravy
Zelí nakrouháme na nudličky, dáme do pekáče, přidáme nakrájené maso, klobásu, uzené a cibuli. Opepříme, osolíme, zalijeme trochou sojovky, dáme 4 polévkové lžíce hořčice, půlku kečupu a zalijeme celým pivem. Dáme péct do trouby pod pokličkou na 200 st. na 1 hodinu. Poté odklopíme a dopečeme ještě tak půl hodinky a občas promícháme. Je to prostě báječná bašta, jako přílohu většinou chleba, ale je to moc dobré i s bramborovými knedlíky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
19. 3. 2013, 12:21



nahlásit
DanušaP
(upraveno)
19. 3. 2013, 10:42
také děláme, nemá to chybu, až na ty kalorie nebo jouly
nahlásit