(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
pečení ptáčci na pivu
Potřebné ingredience
vepřové maso, šumka, tvrdý sýr, párek, anglická na plátky, paprika
Postup přípravy
Vepřové maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, poklademe šumkou, anglickou, sýrem a párkem a zabalíme tak jako ptáčky. Do ptáčků můžeme dát cokoliv podle chuti a podle toho co máme doma. Hotové ptáčky opečeme zprudka ze všech stran na trošce oleje, a dáme do pekáčku a podlejeme pivem. Přiklopíme pokličkou a pečeme na 170 tak zhruba hodinu a půl. Posledních 15 minut pečeme bez poklice. Je to něco jiného a tááák moc dobré. Podáváme např. z bramborovou kaší nebo rýží, pečenými brambory ....
XXXx
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bobani
(upraveno)
17. 7. 2010, 12:05
můžu doporučit zrovna jsme to zbaštili opravdu jednoduché a výborné
r 1947
(upraveno)
1. 2. 2009, 0:32
Musím vyzkoušet, vypadají náramně dobře.
Vojtula
(upraveno)
1. 2. 2009, 0:13
slintám
Dermajetics
(upraveno)
31. 1. 2009, 20:32
Hani vypadají skvěle, určitě vyzkouším
fialinka
(upraveno)
31. 1. 2009, 20:36
@Dermajetics
Blani určitě vyzkoušejte budete se olizovat