Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

pečení ptáčci na pivu

0.0
pečení ptáčci na pivu

Potřebné ingredience

vepřové maso, šumka, tvrdý sýr, párek, anglická na plátky, paprika

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, osolíme, poklademe šumkou, anglickou, sýrem a párkem a zabalíme tak jako ptáčky. Do ptáčků můžeme dát cokoliv podle chuti a podle toho co máme doma. Hotové ptáčky opečeme zprudka ze všech stran na trošce oleje, a dáme do pekáčku a podlejeme pivem. Přiklopíme pokličkou a pečeme na 170 tak zhruba hodinu a půl. Posledních 15 minut pečeme bez poklice. Je to něco jiného a tááák moc dobré. Podáváme např. z bramborovou kaší nebo rýží, pečenými brambory ....

XXXx

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bobani 17. 7. 2010, 12:05
můžu doporučit zrovna jsme to zbaštili (Y) opravdu jednoduché a výborné |:o)
r 1947 1. 2. 2009, 0:32
Musím vyzkoušet, vypadají náramně dobře.
Vojtula 1. 2. 2009, 0:13
(Y) (Y)slintám |:o) |:o)
Dermajetics 31. 1. 2009, 20:32
Hani vypadají skvěle, určitě vyzkouším :-) (Y) :-) (clamp) (clamp) (hello)
fialinka 31. 1. 2009, 20:36
@Dermajetics Blani určitě vyzkoušejte budete se olizovat (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie