Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

KYTIČKOVÝ MARGOTKOVÝ DORT S KORUNKOU

0.0
KYTIČKOVÝ MARGOTKOVÝ DORT S KORUNKOU

Potřebné ingredience

KORPUS TMAVÝ: 2HR polohrubé mouky, 1HR cukru krupice, 1HR mléka, 1/2 HR oleje, 3 vejce, 1 prášek do pečiva, 1,5 nastrouhané Margotky KORPUS SVĚTLÝ: klasické třené těsto SVĚTLÝ KRÉM POD MARCIPÁN: zkaramelizované Salko vymíchané s máslem TMAVÝ KRÉM - MARGOTKOVÝ: 300ml mléka, 3 PL kakaa, 1,5 jemně strouhané margotky, 3 PL cukru, 1 vanilkový pudink. Ze surovin uvaříme hustý pudink, necháme vychladnout a vymícháme s 300g másla. Světlý korpus jsem potřela jahodovou marmeládou a šlehačkou.

Postup přípravy

Těsta jsem upekla ve dvou formách o průměru 22cm, každý korpus rozřízla na 3 patra. Díly na horní patro jsem pak vykrájela podle šablony a korunku jsem poskládala ze zbytků.

Se svíčkama

Při oslavě

Pro tenhle pohled člověk udělá vše. I patrový dort, se kterým se patlá 2 dny :O)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

eliskaXL 27. 5. 2013, 12:57
(Y) (Y) (Y) jaky marcipan pouzivate a cim prosim lepite kyticky? (Y)
Dallien 27. 5. 2013, 13:12
@eliskaXL Děkuji! Ta bílá potahovací hmota (korunka, kytičky) je K2, zbytek marcipán. Ten jsem kupovala tady a je výborný http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=48085711&tab=4 Lepila jsem vodou. Jen jsem kytičky potřela a přitiskla na dort.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie