Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Kakaové řezy s čokoládovou polevou

0.0
Kakaové řezy s čokoládovou polevou

Potřebné ingredience

korpus: 5 vajec 15dkg cukru krupice 3 lžíce kakaa hladké mouky tolik, aby jí bylo i s kakaem 15dkg 5 lžic oleje krém: 15dkg másla 3dkg hladké mouky 250ml mléka 10dkg moučkového cukru

Postup přípravy

Postup:
Bílky s cukrem vyšleháme do tuhého sněhu. Po jednom postupně zašleháme žloutky a po lžících olej. Lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a upečeme v troubě vyhřáté na 170°C.
Korpus necháme vychladnout, prořízneme a natřeme krémem. Vršek korpusu zdobíme čokoládovou polevou.
Poznámka:recept byl zkopírovaný z napečeno a né od paní Ivany,dělala jsem jej a byl mooc dobrý

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

spero (upraveno) 12. 6. 2013, 22:50
Krásný zákusek. Ale Vám ta pochvala nepatří, Vy jste to jen zkopírovala z TOPreceptů.
megle (upraveno) 13. 6. 2013, 7:20
@spero Ivi,já ale žádnou pochvalu nepotřebuji.. psala jsem Vám již k tomu..mohu se zeptat kde berete inspiraci Vy?
spero 13. 6. 2013, 21:25
@megle Kamilko, vtip je v tom, že já si svoje texty poznám, protože jsem je vždycky sama skládala. (Kromě jednoho retro, kde to úmyslně uvádím v originále.) Najít někde v knížce, časopise nebo nastudovat z několika stejných receptů na internetu ten nejvíc vyhovující recept je jedna věc, ale pak moučník upéct, vyfotit a napsat k němu text svými slovy je věc druhá. Nehledě k tomu, že dost receptů, které zde zveřejňuji pro ostatní, jsem si prostě vymyslela či nakombinovala. Proto mi docela vadí, když narazím na zkopírovaný svůj text či na svoji fotku. A věřte, že nejste sama. Na internetu dost často najdu svou fotku, na stránkách Pečení je radost jsem našla dokonce nějakou paní Irenu Procházkovou, která se nestyděla přímo do soutěže poslat 5 receptů a všecky s mými fotkami. Mám z toho mít radost nebo mě to má štvát? *-) Kdyby každý zveřejňoval jen svoji práci, za kterou si ručí, bylo by to asi lepší. Ivana
megle 14. 6. 2013, 6:50
@spero Tak to s Vámi souhlasím,ale jak jsem již psala opravdu to nebylo od Vás ze stránky mmb.Dívala jsem se na oba dva texty a jsou úplně stejné,to máte pravdu akorát obrázek jiný ale to už já neovlivním a asi dotyčného z napečeno budete muset hledat někde jinde a s nimi vše probrat,já ani nevěděla že už tu takový recept je..až vy jste mě osočila že jsem Vám ho vzala.Pošlu Vám více do zprávy.
Žirafka1 (upraveno) 13. 6. 2013, 23:16
@spero (F) Ivanko, já s Vámi plně souhlasím. Také by mě nenapadlo zkopírovat obrázek a vložit ho pod text receptu :^) Z toho bych opravdu radost mít nemohla. K Vám do receptů často nakukuji, pečete úžasně (flower) (hello) Mějte se pěkně :-)
kellystova 14. 6. 2013, 8:12
@Žirafka1 Souhlasím s Ivankou a s Martinkou (Y). Také by mě nenapadlo zkopírovat celý recept i z obrázkem a vydávat ho za svůj :-o ,-)
megle 14. 6. 2013, 13:54
@kellystova Za svůj ho neuvádím,je to z napečeno!!!a mám to tam napsané!!
Žirafka1 14. 6. 2013, 9:19
@kellystova (L) (hello)
marcelau 10. 6. 2013, 22:51
náááádhera

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie