Zobrazit přihlášovací formulář

Roztančené noty

0.0
Roztančené noty

Potřebné ingredience

Mramorový korpus 2x rozkrojený a plněný pařížským krémem. Potažený mléčným marcipánem. Z něho jsou vytvořeny i "gramodeky" a notová osnova..... Je to pro oslavence, který miluje hudební skupinu KISS

Postup přípravy

Pařížský krém: 3 šlehačky přivedeme před bod varu a nalámeme 3 tabulky hořké čokolády. Necháme za stálého míchání rozpustit na mírné teplotě. Nevaříme. Necháme zchládnout a uložíme do druhého dne do ledničky. Teprve pořádně vychlazené řádně vyšleháme. Vynikající krém.

pohled z boku....barva dortu odpovídá hlavní fotce...

...pohled seshora...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zuzikk 16. 6. 2013, 10:07
Perfektní!!!! desky jsou úžasný! (clamp) (clamp)
habuša 16. 6. 2013, 22:16
@Zuzikk Zuzanko, děkuji (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie