Roztančené noty
Potřebné ingredience
Mramorový korpus 2x rozkrojený a plněný pařížským krémem. Potažený mléčným marcipánem. Z něho jsou vytvořeny i "gramodeky" a notová osnova..... Je to pro oslavence, který miluje hudební skupinu KISS
Postup přípravy
Pařížský krém: 3 šlehačky přivedeme před bod varu a nalámeme 3 tabulky hořké čokolády. Necháme za stálého míchání rozpustit na mírné teplotě. Nevaříme. Necháme zchládnout a uložíme do druhého dne do ledničky. Teprve pořádně vychlazené řádně vyšleháme. Vynikající krém.
pohled z boku....barva dortu odpovídá hlavní fotce...
...pohled seshora...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zuzikk
(upraveno)
16. 6. 2013, 10:07
Perfektní!!!! desky jsou úžasný!
habuša
(upraveno)
16. 6. 2013, 22:16
@Zuzikk
Zuzanko, děkuji