Zobrazit přihlášovací formulář

dort rybáři s fotopostupem

0.0
dort rybáři s fotopostupem

Potřebné ingredience

piškotový korpus + salkový krém + ,,domácí marcipán" váha 1,3 kg

Postup přípravy

Pečení jako vždy.
POTAHOVÁNÍ
Nejprve vykrojit rybník
Pak položit pásek hlíny jako kraj rybníku
Nakonec potáhnout zelenou
Den dopředu vymodelovat postavičky, udice(použila jsem opravdový vlasec), rákos a nechat vytvrdnout v pokoj.teplotě.

z upečeného korpusu vyřezat 2x stejné tvary jako základ

natřeno krémem..

další vrstva-rybník vykrojen dle šablonky také 2x

potřít a šup do lednice

.. z boku..

...

a ze zadu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie