(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Bezlepkový chléb s burizony
Potřebné ingredience
450 ml vody, 500 g chlebová bezlepk. mouka (já zkoušela Schar, ale může být i jiná), 1 lžička soli, 3 lžíce oleje, 2 lžíce octa, 1 lžíce cukru, 1 velká hrst burizonů, 1 lžíce psyllia (vláknina, lze sehnat v lékárně), 2 lžičky suš. droždí
Postup přípravy
Dle klasického postupu pečení v domácí pekárně dáváme nejdříve tekuté přísady a pak sypké, poslední dávám droždí.
Krásná struktura a dobře drží. Moc dobrý.
(Recept mám z internetu)
Krásná struktura a dobře drží. Moc dobrý.
(Recept mám z internetu)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
měsíček
(upraveno)
6. 9. 2013, 16:14
Dobrý den.......musí se přidávat vláknina nebo to jde i bez ní? Díky Míla
sporran1
(upraveno)
28. 9. 2013, 7:46
@měsíček
Bez ní jsem to nezkoušela. Ale určitě tam svoji funkci má. Pokud chléb budete péci, tak ji časem spotřebujete.
druna
(upraveno)
9. 7. 2013, 13:10