(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Jednoduchý a skvěly džem rybízový
Potřebné ingredience
Vyzkoušela jsem tento džem a posílam dál,je výborný. Nevím zda ho tu někdo už nemá,ale nenašla jsem. Potřebujeme pouze: Rybíz cukr buď krystal nebo krupice Na 4 naběračky rybírové šťávy přibližně 3 naběračky cukru.
Postup přípravy
Umyjeme rybíz,na odšťavňovači odšťavíme,aby jsme měli 4 naběračky šťávy.Dáme do hrnce vařit 10 minut a přidáme cukr a vaříme ještě 8 minut.
Vyzkoušíme zda je rosol hotový tak,že lžičkou kápneme na talířek a když zrosoluje tzn.neteče je tuhý,tak můžeme nalévat do sklenic,uzavřeme.
Necháme vychladnout pod froté ručníkem,pak uložíme.
Takhle můžeme zpracovávat pouze rybíz bez chemie.
Vyzkoušíme zda je rosol hotový tak,že lžičkou kápneme na talířek a když zrosoluje tzn.neteče je tuhý,tak můžeme nalévat do sklenic,uzavřeme.
Necháme vychladnout pod froté ručníkem,pak uložíme.
Takhle můžeme zpracovávat pouze rybíz bez chemie.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
3. 8. 2013, 16:18

nahlásit
martak1
(upraveno)
18. 8. 2013, 20:10
@laskonka333

nahlásit