Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Calzone s mletým masem,paprikou,sušenými rajčaty a sýrem.

0.0
Calzone s mletým masem,paprikou,sušenými rajčaty a sýrem.

Potřebné ingredience

těsto: 250g hladké mouky, 100ml vlažné vody, 1/2 lžičky soli, 1 lžička cukru , 15g čerstvého droždí, 2 lžíce oleje, 2 lžíce mléka. směs: 300 mletého vepřového masa, 1 cibule, 3-4 papriky , sušená rajčata 5ks, 2 čerstvá rajčata , sůl, 1 lžíce kečupu, 100g strouhaného sýra, čerstvý tymián dle chuti, olej na restování směsi, 1 vejce na potření těsta.

Postup přípravy

Do pánve dáme na olej cibuli na jemné půlměsíčky,přidáme maso,pak papriky, rajčata,sušená rajčata a ostatní ingredience a vše orestujeme.Nakonec do směsi přidáme nastrouhaný sýr a odstavíme z plotny.Směs musí vychladnout než jí budete dávat na těsto.

Uděláme z droždí kvásek a pak přimícháme ostatní suroviny a uhněteme hladké těsto.Necháme kynout pod utěrkou.Pak rozdělíme na dva díly a každý vyválíme na ovál či kruh.
Na polovinu kruhu(oválu) rozprostřeme směs a druhou polovinu přehneme a kulaté okraje pevně přitiskneme k sobě.Přeneseme na plech s pečícím papírem a necháme ještě asi 15-20 minut kynout pod utěrkou.Potřebe rozšlehaným vejcem. Pečeme na 200°C asi 20-25 minut

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie