Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept

Skopové maso po pastýřsku

0.0
Skopové maso po pastýřsku

Potřebné ingredience

400g skopového stehna, 200g uzeného bůčku,
1 cibule, 3 lžíce sádla, sůl, mletý pepř,
1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

Skopové maso nakrájíme na kousky a opečeme je na sádle. Potom dozlatova
Osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme připravené maso.
nakrájený uzená bůček a pepř. Podle chuti osolíme, podlijeme vodou a
přikryté dusíme. Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme.
Skopové podáváme s brambory pečenými ve slupce a jednotlivé porce na
talíři bohatě zalijeme šťávou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie