Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

BABIČČINA BÁBOVKA

0.0
BABIČČINA BÁBOVKA

Potřebné ingredience

250 g hlad.mouka, 250 g cukr moučka, 1 dcl oleje, 1 dcl vody nebo mléka, 4x vejce, prášek do pečiva, vanilkový cukr může a nemusí, kakao, strouhanka na vysypání formy.

Postup přípravy

Formu si vymazeme a vysypeme ( ja to mazu olejem a vysypavam strouhankou,je to pak krupavejsi ). Kdo si to chce usnadnit praci, muze vsechny ingredience dat do misy a smichat. Ja to delam starym zpusobem :) a to je,ze cukr moucku a zloutky utreme , z bilku vyslehame snih. Do cukru a zloutku pak pomalu vmichame vodu ( nebo mleko ) , olej, mouku, prasek do peciva ,vanil,cukr ten kdo ho tam dava a nakonec snih. Do formy odlejeme asi 3/4 a do zbytku dame kakao a smichame, pak vlijeme zbytek do formy a peceme v rozpalene troube. Poznate az je upecena kdyz vpichnete spejli do babovky a nelepi se testo. Dobrou chut preji

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sofinulik 5. 3. 2014, 17:05
Dobry den, akorat si ctu vas recept na babovku a zaujala me fotka, predpokladam ze je to u vas doma.prosim kde jste koupila polstarky co mate na sedacce, resp.to povleceni na ne? barevne by se mi velmi hodili k nove sedacce.moc dekuji za tip.Iva :-)
Charlie2019 26. 3. 2014, 10:28
@sofinulik jéé Ivanko,omlouvam se za pozdni odpoved :-) :-) :-) Polstare,povleky jsou z IKEA (Y) (Y) (Y) (Y)
Misulka31 27. 2. 2014, 14:26
dneska budu zkoušet :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie