(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Plněné zapékané žemle
Potřebné ingredience
8 žemlí, 100 g měkkého salámu, 50 g másla, 150 g strouhaného sýra, 4 lžíce mléka, 3 vejce, sůl, strouhanka, petrželka
Postup přípravy
Žemle nahoře seřízneme, ne moc, jen aby šli vydlabat, vydlabeme a vymažeme máslem. Vejce rozšleháme, osolíme, přidáme strouhaný salám, sýr, petrželku a rozdrobené vnitřky žemlí, promícháme a směsí žemle naplníme až po okraj. Poskládáme na plech, podlijeme trochou mléka, ale nemusíme, stačí na papír, ale s mlékem jsou lepší :o) Když je směs trochu stuhlá, podáváme.
My to měli moc rády jako menší, bavilo nás, že můžeme mamce pomáhat, je to opravdu ňamka, třeba k večeři :o)))
My to měli moc rády jako menší, bavilo nás, že můžeme mamce pomáhat, je to opravdu ňamka, třeba k večeři :o)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

luccka
(upraveno)
13. 10. 2008, 11:13



nahlásit