Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kuře na hnědo - kuřecí sečuán - recept Terezy ID 39401

0.0
Kuře na hnědo - kuřecí sečuán - recept Terezy ID 39401

Potřebné ingredience

vyzkoušela jsem a vyfotila, je to výýýýýbornéééééé :o)

kuřecí prsa, pórek, solamil, cukr, vegeta, sojovka, ocet, voda

Postup přípravy

Nakrájíme kuřecí maso na nudličky a pórek na tenká kolečka. Rozpálíme si olej (trošičku) a osmahneme pórek a maso. Mezi tím si připravíme zálivku: do 1/4l hrnku dáme lžíci solamilu, 8-10 lžiček cukru (já dala moučkový), lžičku vegety (já dala podravku) a do půl hrnku sojovku (klasická od vitany je nejlepší) (já dala míň), pak přidáme 2 lžičky octa a zbytek vody až ke kraji hrnečku - opatrně všechny suroviny promícháme, až se úplně rozpustí a ochutnáme. Chuť musí být výrazně sladko-kyselá!!! A když máme maso a pórek osmažený zalejeme touhle zálivkou a mícháme a dokud to nezkaramelizuje a nezhoustne a necháme ještě tak cca 2 min provařit.
Podáváme s rýží.

.

.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie