Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Pražský flamendr (guláš)-děkuji Nikole

0.0
Pražský flamendr (guláš)-děkuji Nikole

Potřebné ingredience

Suroviny: 600g vepřové plece 2 cibule lžíce mleté sladké papriky 70g rajského protlaku majoránka 2 stroužky česneku velký brambor trochu oleje voda kostka masoxu sůl a pepř

Postup přípravy

Postup přípravy receptu
V kastrolu opečeme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a vše orestujeme. Přidáme protlak, papriku, promícháme, podlijeme vodou, přidáme masox a pod pokličkou dusíme, dokud není maso měkké.
Brambor oloupeme, nastouháme najemno, vmícháme do guláše a pomalu vaříme, až zhoustne.
Hotovou směs dochutíme česnekem utřeným se solí, majoránku a podáváme s knedlíky, noky nebo pečivem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 23. 4. 2014, 23:28
(Y) (Y) (Y) (Y)vyzerá. Vynikajúco
Vlr.Buckova 23. 4. 2014, 20:36
(Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie