Bublanina s návodem jak vypeckovat třešně
Potřebné ingredience
Třešně, špejle, brčko z pitíčka, gumička. Na těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukr krupice, 1 hrnek mléka, 1 Prášek do pečiva, špetka soli, 4 lžíce oleje, 2 vejce.
Postup přípravy
Nejdříve si připravíme třešně :-)
Na delší špejli si dáme jako zarážku gumičku.
Nachytáme si brčko / slámku z nějakého dětského pitíčka.
Brčko nasadíme na špejli.
Špejli s brčkem bodneme do otvoru po stopce a chytneme třešeň tak, aby se dala pecka druhým koncem vytlačit.
Šup a je to! ;-)
Takhle to vypadá, když se to povede....
A máme hotovo. Je to za chviličku a nic to nestojí.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé