Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Super dobrota - něco jako

0.0
Super dobrota - něco jako

Potřebné ingredience

hovězí maso

pepř
hl. mouku
houbový bujon od magi
vodu

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky - osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na omastku krátce opečeme. Opečené maso klademe do zapékací nádoby, na to rozdrolíme houbový bujon (tak na 1/2 kg masa - 1 kostku), zalijeme vodou. Zakryjeme alobalem a pečeme, během pečení nepodléváme - takže je to bezpracný a super dobrý. Cca půl hoďky před dopečením oděláme alobal, aby se maso pěkně opeklo a vypekl ten houbový bujon.
Jak je maso hotové, opečte si cibulku - dodá to na chuti.
K tomu jsou super hranolky nebo americké brambory.

Uvidíte, že si pochutnáte - fakt super (dá se dělat i z ostatních druhů masa, ale hovězí je nejlepší)

Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

makrap 18. 3. 2008, 11:51
Míšo, prosím vás, jak dlouho to pečete pod tím alobalem bez podlévání? Díky, marta
galiska 18. 3. 2008, 13:10
@makrap Martičko, to se vůbec nepodlévá, já to celé peču cca 2 hodinky - takže cca hoďku a půl s alobalem a půl hoďky bez. Jak to bude hotové bujon se bude vypékat - vůbec tam chuť hub není znát - opravdu je to jako biftek a skoro bez práce. Tak ať se Vám dílo zadaří a hlavně ať chutná. Mějte se pěkně Míša (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie