(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Super dobrota - něco jako
Potřebné ingredience
hovězí maso
sů
pepř
hl. mouku
houbový bujon od magi
vodu
Postup přípravy
Maso nakrájíme na plátky - osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na omastku krátce opečeme. Opečené maso klademe do zapékací nádoby, na to rozdrolíme houbový bujon (tak na 1/2 kg masa - 1 kostku), zalijeme vodou. Zakryjeme alobalem a pečeme, během pečení nepodléváme - takže je to bezpracný a super dobrý. Cca půl hoďky před dopečením oděláme alobal, aby se maso pěkně opeklo a vypekl ten houbový bujon.
Jak je maso hotové, opečte si cibulku - dodá to na chuti.
K tomu jsou super hranolky nebo americké brambory.
Uvidíte, že si pochutnáte - fakt super (dá se dělat i z ostatních druhů masa, ale hovězí je nejlepší)
Dobrou chuť
Jak je maso hotové, opečte si cibulku - dodá to na chuti.
K tomu jsou super hranolky nebo americké brambory.
Uvidíte, že si pochutnáte - fakt super (dá se dělat i z ostatních druhů masa, ale hovězí je nejlepší)
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

makrap
(upraveno)
18. 3. 2008, 11:51
Míšo, prosím vás, jak dlouho to pečete pod tím alobalem bez podlévání? Díky, marta
nahlásit

galiska
(upraveno)
18. 3. 2008, 13:10
@makrap
Martičko, to se vůbec nepodlévá, já to celé peču cca 2 hodinky - takže cca hoďku a půl s alobalem a půl hoďky bez. Jak to bude hotové bujon se bude vypékat - vůbec tam chuť hub není znát - opravdu je to jako biftek a skoro bez práce. Tak ať se Vám dílo zadaří a hlavně ať chutná. Mějte se pěkně Míša

nahlásit