(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Masíčko na hořčici - oblíbené mého muže

Potřebné ingredience
vepř.maso - kdo co má rád
obvykle kýta nebo plecko,
množství - dle členu vaší rodiny ,
cibule - nemusí být,
hořčice,sul a pepř,
bujon
Postup přípravy
-maso nakrájím na plátky,osolím,opepřím z obou stran a namažu hořčicí - nachám připravené
-osmahnu si cibulku v papiňáku
-pak přidám na to maso a osmahnu
-zaleji vodou,pokud je to málo slané,dám masox nebo nějaký bujon,který používáte a zavřu papiňák a nechám 30min.vařit
-pokud je to již po této době měkké,maso vyjmu a zahustím omáčku moukou a vodou
nechám povařit 15min.,dochutím,pokud je třeba
-pak přecedím omáčku do čistého hrnce ,kde mám již maso,které mužu tímto přihřát
- a je hotovo
-jíme obvykle s vařenými bramburky a kys.okurkou
-osmahnu si cibulku v papiňáku
-pak přidám na to maso a osmahnu
-zaleji vodou,pokud je to málo slané,dám masox nebo nějaký bujon,který používáte a zavřu papiňák a nechám 30min.vařit
-pokud je to již po této době měkké,maso vyjmu a zahustím omáčku moukou a vodou
nechám povařit 15min.,dochutím,pokud je třeba
-pak přecedím omáčku do čistého hrnce ,kde mám již maso,které mužu tímto přihřát
- a je hotovo
-jíme obvykle s vařenými bramburky a kys.okurkou

DNESKA JSEM DĚLALA Z PLECKA A JE TO FAKT LEPŠÍ!!!!!
Masíčko se úplně rozpadávalo,ale bylo měkonké a nebylo suché..prostě bájo..
Je to fakt mňamka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Neluška
(upraveno)
19. 3. 2008, 12:59
Uplně se mi zbíhají sliny
škoda žes mě nepozvala na oběd


nahlásit

Marťulinka
(upraveno)
19. 3. 2008, 13:05
@Neluška
hmmm,tak příjeď,jěště mám porcičku pro Petříka
,mužeš mu to


nahlásit